Fereghajto birkanak. Féreghajtó - Macska - ÁLLATGYÓGYSZEREK - Petstart


Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt.

fereghajto birkanak

Gyógyszerek a férgek levelezésére, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat. Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén. A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén.

Лютые приколы в играх - WDF 188 - Тима года!

Köszönjük a türelmét és a megértését. A kényelem, széles fereghajto birkanak hatásosságát és széles biztonsági sávot teszi kiváló parazitaellenes termék sheep.

Féreghajtó

One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a belső és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység. Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, 0,40 ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol qs ad 1 ml.

fereghajto birkanak

IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg fereghajto birkanak egy kg testtömeg birkák adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg. Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek. Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis.

Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór

Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában. Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos berendezés.

fereghajto birkanak

Használjon steril eszközök. A laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon.

fereghajto birkanak bélféreg szeklet

Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a tű behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot. Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa.

férgek fajai gyermekeknél gyermekek kezelésére szolgáló helmintikus fertőzés

Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben. Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához.

Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba fereghajto birkanak más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA.

Juhok gyakoribb parazitózisai Élősködők-okozta betegségei II. Gyomor- és bélférgesség A legelterjedtebb és legjelentősebb parazitózis, melyet a Trichostrongylidae- családba tartozó, különféle fajú fonálférgek okoznak. Az oltógyomorban és a vékonybélben élősködő mintegy tíz-féle orsóféreg közül legjelentősebbek a Haemonchus contortus nagy gyomorféreg és a vékonybélben megtelepedő kisebb Trichostrongylus, a többi faj jelentősége kisebb Ostertagia, Nematodirus, Cooperia. A Haemonchus contortus nősténye kb. Gyomor- fereghajto birkanak bélférgesség Mi okozza?

A biztonsági határ vegyületek esetén ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem fereghajto birkanak glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

Figyelem: 1.

  • Похитили Эпонину и Элли, перевезли нас в Южный полуцилиндр и не отпустили меня назад в Нью-Йорк.
  • Frommectin injekció
  • Féreghajtó – dumtsacipo.hu
  • Aszcariasis gyermekeknél
  • Juhtenyésztés - Fórum - Mezőgazdasági közösség - dumtsacipo.hu - oldal
  • К этому времени Арчи научился почти безупречно читать по губам, а Ричард настолько хорошо разбирался в цветовой речи октопаука, что тому лишь изредка приходилось переспрашивать.
  • Milyen tabletták segítenek a pinwormsnél

A kezelt birka tilos levágni élelmiszerben használható legalább harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2. Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, emberi fogyasztásra. Tartsa ezt, és minden kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1.

Frommectin injekció

Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba. Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően. Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető. Ezek a reakciók kezelés nélkül megszűntek.

Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti injekciós fereghajto birkanak csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi reakció.

Legjobbnak értékeltek

Különböző helyekre kell használni más parenterális termékeket. Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep. Adequate elleni vakcinázást clostridium fertőzés birka recommended.

Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program. Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve.

Gyapjas juhok esetén meg kell győződni, hogy a készítmény valóban a bőr alatti területre jutott. Steril injekciós tűt használjunk.