Féreg dalszoveg


Nincs más hely, ez a jó — nincs más hely, mi neked jó. Miért nem jön — amikor, miért nem fáj — ami volt, téged hív — tovaszáll, úgy élj még, ki sose árt.

zab kezelés a paraziták számára fogyás szalagféreg

Nincsen hely, mi kiadó, Ha álmod jó, az a jó. Országod a takaród. Addig szól feladatom, De nincsen már: a határ, mely elválaszt — ki hazavár.

féreg dalszoveg

Angyalok, ördögök ülnek a ködben, árnyak szállnak a féreg dalszoveg át. Jönnek, jönnek a fémszívű harcosok, sohase volt, ilyen karnevál.

Szцveggyыjtemйny

Vérbe borulnak a tejfehér maszkok, sziréna adja az utca zaját. Barikád épül a falak kövéből, óh Uram, Istenem! Fekszik a porban a templomok tornya, sikít az asszony, lobban a láng. Várni, csak várni egy égi parancsra, üstökös csillagok ideje jár.

Budapest Dal 2019

Hullik az égből az ördögi manna, mögötted lovagol a bíbor halál. Olajban úszik a kormorán is, óh Uram, Istenem! Holnap reggel el kell mennem, holnap este ne várj rám.

a legjobb féreggyógyszer az emberek számára

Messze földre visznek engem, holnap este ne várj rám. Hé Uram! Légy kegyes hozzám!

Enda Walsh: Jóember. Németh Nikolett fordítása. A szerzők előszavával. Fordította, előszó: Halasi Zoltán.

Mondd micsoda világ. Nincs olyan út, ami hazatalál. Sose félj, ha nincs meg a szó, ami már kimondható.

HaM Most dalt írt áldozataihoz, akiket hazug, mocskos férgeknek tart —  derül ki  a szövegből.

Ami még, nem az enyém, nem enyém, nem a tiéd. Nem a tiéd, az a féreg dalszoveg, ami már, szívedre szállt, s nincs még, ki átölel, megbocsát, ha vétkezel.

MUDFIELD - Nem kell (Official Music Video)

Légy úgy, csak te legyél, te legyél, csak az enyém. Te legyél, a remény.

Tóth M. Zsombor Zene és szöveg. Az elméleti háttér röviden áttekinti a társadalom nyelvhasználatában bekövetkezett változásokat, az irodalmi nyelv, az irodalmi írásbeliség változásait.