Férgek pattanása, Bélféreg, Bélférgesség - Betegségek | Budai Egészségközpont


Egy oroszországi utazás során csípte meg egy szúnyog a 32 éves nőt, ami ezután történt, férgek pattanása iszonyú ijesztő! A 32 éves fiatal nő is így kezdte, igaz, az ő sztorija kicsit ijesztőbben alakult, mint sejtenéd.

Először a bal szeme felett jelentek meg a fura kis csomók, amik szúnyogcsípések utáni pöttyökre és kis patikra hasonlítottak.

Az első sokk akkor érte a lányt, amikor öt nappal később ugyanezek a kis kitüremkedések átvándoroltak a szemhéja fölé, ahol újabb tíz férgek pattanása ott is maradtak.

férgek pattanása féregbol szarmazo kalium permanganat

Megnyugtató módon a szemöldöke alól tíz nap után eltűntek a furcsaságok, de a nyugi nem tartott sokáig, mert nem sokkal később a felső ajka csücskében jött elő egy nagyobb dudor, amitől teljesen felduzzadt a szája. A férgek pattanása éves nő minden nap készített egy szelfit, így folyamatosan nyomon követte az arcán a sokkoló változásokat, és amikor már érezte, hogy valami nagyon nem stimmel, a képeket megmutatta az orvosoknak.

A dokik végül azt a megdöbbentő diagnózist férgek pattanása fel, hogy a lány arcbőre alatt férgek fészkelnek, amik folyamatosan mozognak, vándorolnak, és ezért jelentek meg különböző helyeken a kis csomók.

férgek pattanása paraziták tünetei mayo klinika

Valószínűleg egy oroszországi utazás során, szúnyogcsípésekkel kerültek a bőre alá az élősködők, amik súlyos esetben akár vakságot is okozhatnak. A lány szerencsésen megúszta egy műtéttel a dolgot, és a parazitákat pár kisebb vágással kimetszették a bőre alól.

férgek pattanása