Helmint alkalmazás


Helmint alkalmazás gitáros-zenekarvezető Page Hamilton korunk egyik - ha nem is legjobb, vagy legvirtuózabb, de - egyik legegyénibb gitárosa és zeneszerzője. A klasszikus, közötti Helmet-hangzást ezer közül meg lehet ismerni, és az időszak lemezei, különösen a Meantime és a Betty kultikus rajongás tárgyai a metálkedvelők körében.

helmint alkalmazás

Hamilton jellegzetes, staccatós moll-riffjei, mélyre hangolt, szétcsapott gitárhangzása valóságos iskolát teremtett, különösen a nu metal zenekarai között. A metál minden megszokott külsőségét elvető tüsihajú, farmeres, trikós Hamilton inkább intellektuális muzsikusnak helmint alkalmazás, ez azonban nem akadályozza rajongóit, hogy valóságos félistenként tekintsenek rá.

helmint alkalmazás

A Helmet az igazi metál-ínyencek zenekara, és kevés olyan dolgot találunk a XXI. A Helmet as feloszlását követően Hamilton ben teljesen új tagokkal alakította újjá a zenekart, és az elmúlt négy év folyamatos tagcserékkel telt.

pinworm receptek lo feregtelenites hazilag

Ez azonban nem gátolta a Helmetet abban, hogy remek új lemezeket készítsen, és nagyokat turnézzon. Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

helmint alkalmazás