Kannabinoid méregtelenítés


Antidepresszáns — Enyhíti a depresszió tüneteit. Gombaellenes — Meggátolja a gombák növekedését. Antiepileptikus — Csökkenti az epilepsziás rohamokat és görcsöket.

férgek gyógyszeres kezelése emberben tone méregtelenítés kettőspont tisztító

Gyulladáscsökkentő — Csökkenti a gyulladást a testi rendszerekben. Antiproliferatív — Gátolja a rákos sejtek növekedését.

kannabinoid méregtelenítés

Csont stimuláns — Elősegíti a csontok növekedését. Proneurogenézis — Elősegíti az új agysejtek keletkezését. Étvágygerjesztő — Serkenti az étvágyat.

kannabinoid méregtelenítés

Jelenleg folyó tanulmányok: Glaukóma: Egy es tanulmány szerint  a CBG és a THC is nagyon hatékonyan enyhíti a glaukómánál jelentkező intraokuláris nyomást. Ez egy olyan terület, amelyen minden kétséget kizáróan több kutatás fog készülni az elkövetkező években.

Bár ez az egyetlen olyan klinikai vizsgálat, amelyet kifejezetten az egyesített kezelések biztonságosságának elemzésére terveztek, fontos megjegyezni, hogy számos kannabinoid gyógyszerrel készült vizsgálatot végeztek onkológiai betegekkel a szokásos tumorellenes kezelések után. Egyik alany sem számolt be negatív kölcsönhatásról a gyógyszerek között. Hasonlóképpen nem találtak negatív hatásokat a gyógyszerek kombinációjával kapcsolatban olyan egyéb vizsgálatokban, amelyeket a kannabinoid gyógyszerek fájdalomcsillapító hatásának elemzésére végeztek a kemoterápia által okozott neuropátiás fájdalom esetén.

Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő: Egy a  közelmúltban végzett kutatás arra utal, hogy a CBG gyulladásgátló és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és további vizsgálatokat javasol. A CBG továbbá gyulladáscsökkentő hatást mutatott gyulladásos bélbetegség és vastagbélgyulladás esetén egerekben.

Tumorok és a kannabinoid méregtelenítés sejtek ellen Anxiolitikum, Antidepresszáns Szorongás és a depresszió ellen Fájdalomcsillapító - Fájdalom és a fájdalommal kapcsolatos rendellenességek ellen. A termék nemesített, az európai szabályozásnak megfelelő kender kivonata. Mindig figyeljünk oda, hogy hidegen sajtolt olajakat vásároljunk, hiszen ennek az eljárásnak köszönhetően, az olajakban a lehető legtermészetesebb és legkoncentráltabb formában maradnak meg, a magok értékes hatóanyagai, így az Omega -3, -6, zsírsavak is, melyek hőkezeléssel roncsolódhatnak. Az alábbi területen segíthet a fogyasztása: Gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, szorongás oldás, idegrendszer védelem.

Módosítja más kannabinoidok hatását ezen az agyi területen, ami az érzelmek és a depresszió szabályozásának csomópontja. A tanulmányok arra utalnak, hogy a CBG segíthet depresszió és szorongás ellen, kannabinoid méregtelenítés esetleg blokkol bizonyos antidepresszáns gyógyszereket.

kannabinoid méregtelenítés helmint gyogynovenyek

Egy rágcsálókkal végett tanulmányban a CBG blokkolta a CBD hányinger kannabinoid méregtelenítés hatását, de nem tudta megállapítani, hogy miért csak azt, hogy köze van 5-HT1A- receptorhoz. Egy ban megjelent tanulmány  szintén arra utal, hogy a CBG segíthet az epilepsziás rohamok kezelésében, de a mechanizmusok még nem teljesen tisztázottak.

Étvágygerjesztő hatás: Egy ben végzett angliai kutatás a CBG étvágy-stimuláló tulajdonságait hatásait vizsgálata állatokon.

A tudományos kutatás azonban még csak most kezdi vizsgálni. Az ezer nyavalyától sújtott nyugati világ kiéhezetten várja az újabb és újabb csodaszereket, amelyek majd megmentik őt betegségeitől és a haláltól. Amikor egy csodaszer megjelenik, legyen az a C-vitamin, a Béres-csepp, a fokhagymakivonat, az aloe vera, a csodás gyógyulásról beszámolók közt túlreprezentáltak a placeboreagensek, akik bármitől képesek javulni, ha az új szer rendelkezik az erős hitet mozgósító tulajdonságokkal.

A kutatók a világon először demonstrálták, hogy a CBG csökkenti a táplálék késleltetését és növeli az étkezés gyakoriságát anélkül, hogy negatív neuromotor mellékhatásokat eredményezne. Indokolt a CBG terápiás potenciáljának vizsgálata olyan körülmények között, mint a kóros lesoványodás és az evés egyéb rendellenességei, valamint a testtömeg szabályozása.