Méregtelenítő drogfüggők


Ezt a lépést Méregtelenítő programnak hívják. A méregtelenítés méregtelenítő drogfüggők testének megtisztítása a drogoknak, gyógyszereknek és egyéb toxikus anyagoknak a testből való eltávolítása által. A toxikus anyagok olyan drogok, gyógyszerek, kémiai anyagok vagy bármely olyan anyag, amelyekről kimutatható, hogy mérgezők vagy ártalmasak méregtelenítő drogfüggők élőlények számára. A toxikus szó a görög toxikon szóból származik, amely eredetileg olyan mérget jelentett, amelybe a nyilak hegyét mártották.

A program követendő eljárások és tevékenységek megtervezett sora.

méregtelenítő drogfüggők

A Méregtelenítő programot bárki elvégezheti, aki sikeresen megcsinálta a drogelvonást. Olyanok is csinálják, akik esetleg már egy ideje abbahagyták a drogfogyasztást. A programot elvégezhetik olyanok is, akik nem voltak drogfüggők.

Elvégezheti bárki, aki valaha is bevitt drogokat vagy mérgező anyagokat a testébe, ami ma jóformán mindenkit méregtelenítő drogfüggők. Mindenféle fajtájú drogok, radioaktív hulladékok és vegyi anyagok találhatók mindenütt. Például a konzervzöldségekbe vagy -levesekbe tett némelyik tartósítószer alighanem toxikus.

Az eredmények, úgy tűnik, azt is megerősítik, hogy a levegőben lebegve méregtelenítő drogfüggők illatot keltő vegyi anyagok a helyi szupermarketekben valójában mérgezők, és belekerülhetnek az ott árult élelmiszerekbe. A fájdalomcsillapítók és a nyugtatók széles körben elérhetők.

Növényvédő szerek és egyéb méreganyagok találhatók a légkörben. Egyre több ipari és mezőgazdasági vegyszert használnak. Aztán ott vannak a kábítószerek, köztük a marihuána, méregtelenítő drogfüggők LSD, a kokain és más utcai drogok.

Természetesen ezek is ártalmasak az élőlények számára. Az emberekre ma hatással lévő mérgező anyagok száma biokémiai problémát hozott létre. A biokémiai az életformák és a vegyi anyagok kölcsönhatását emberek vagy dolgok egymásra hatása jelenti. A kémiai jelentése: vegyi anyagokra vonatkozó vagy azokkal kapcsolatos. A vegyi anyagok olyan egyszerű vagy összetett anyagok, amelyek a fizikai anyag építőkövei. méregtelenítő drogfüggők

Elismerés és méltánylás

Az emberi test méregtelenítő drogfüggők anyagokból és vegyületekből strongyloidosis invazív stádium fel. Állandóan bonyolult kémiai folyamatok folyamatos történések vagy változások zajlanak benne. De a mérgező anyagok gátolhatják vagy megváltoztathatják ezeket a természetes testfolyamatokat. Képesek megbetegíteni a testet, vagy akár meg is ölni.

NARCONON GARÁB

Tehát a detoxikáció toxikus anyagok eltávolítása valamiből, például az egyén testéből. Ahogy azt ebben a tanfolyamban már láttuk, nemcsak az Méregtelenítő drogfüggők, hanem más kémiai mérgek és méreganyagok is — többek között tartósítószerek, növényvédő szerek, gyógyszerek és utcai drogok heroin, marihuána, kokain stb. Amíg ezek az anyagok a testben maradnak, azoknak a mentális képmásoknak a restimulációját okozhatják, amelyekről a fogyasztásukkor a személy elméjében felvétel készült.

Ez a restimuláció csökkentheti a személy tudatosságát és képességeit.

Dudits Józanság Programok

Amikor a drogokat és más méreganyagokat eltávolítottuk a testből, többé már nincsenek ott, hogy restimulálják a személyt. A Méregtelenítő program megszabadítja a személyt a drogoktól és más mérgező anyagoktól, amelyek felgyülemlettek a testben. A program, amely szoros felügyelet alatt zajlik, a következőket tartalmazza: Testmozgás Táplálkozás, amely vitaminokból, ásványi anyagokból stb. A futás célja nem az, hogy a személy izzadjon, hanem hogy növelje a vérkeringést.

hány pinworms él hogyan lehet eltávolítani a parazita férgeket

A vér mélyebbre hatol az izmokba és a szövetekbe, így a méregmaradványok feloldódnak és kimosódnak. Izzadás szaunában: A futás után a személy bemegy a szaunába izzadni.

A Narconon program: Elismerés és méltánylás

A méreganyagok most a pórusokon keresztül távozhatnak a testből. Táplálkozás amely vitaminokból, ásványi anyagokból és olajból áll : Amikor táplálkozásról beszélünk, nemcsak élelmiszerről van szó, hanem vitaminokról és ásványi anyagokról is.

A személy azt eszi, amit egyébként is enne. Mindenképpen bőséges mennyiségű friss zöldséget kell ennie, és az általa fogyasztott főtt zöldségeket nem szabad túlfőzni. Naponta elegendő vitamin- és ásványianyag-mennyiséget is fogyaszt. Olajat azért kell fogyasztani, mert a toxikus anyagok főleg méregtelenítő drogfüggők nem kizárólag a test zsírszöveteiben ragadnak meg. A test valószínűleg hajlamos ragaszkodni ahhoz, amiből kevés van neki.

Ha megpróbálunk megszabadulni valamitől, aminek a test szűkében van, nem fog megválni tőle. De ha a személy fogyaszt némi zsiradékot olaj formájában, a test a rossz zsírt lecserélheti a jó zsírra, amely méregmaradványoktól mentes.

biológiai platyhelminthes és fonálféreg paraziták hólyag tünetei

Ez az alapelmélet. A niacin, a B-komplex egyik vitaminja, életbevágóan fontos szerepet játszik a program sikerében, méregtelenítő drogfüggők külön említést érdemel.

Ha a niacint megfelelő mennyiségben szedjük a programon a többi szükséges vitaminnal és ásványi anyaggal együtt, akkor néhány igen hasznos eredményt idézhet elő. A jelek szerint felbontja és felszabadítja a drogmaradványokat a test szöveteiből és sejtjeiből.

A személy a niacint körülbelül ugyanakkor veszi be, amikor fut, így amikor futás után azonnal bemegy a szaunába, a niacin által felszabadított drogokat és más mérgező anyagokat a test kiizzadja.

Szabadulás a háromszoros rabságból avagy a hármas-lakat kulcsai - Narconon Blog

Megfelelően összeállított személyes időbeosztás: Fontos, hogy aki elkezdi a programot, az ésszerűség határain belül tartsa magát hozzá, és ne hagyjon ki napokat, ne végezze rendszertelenül. Fontos, hogy aludjon eleget. Ha megfelelő időbeosztást követve megy végig a programon, akkor teljes eredményt fog elérni belőle. A Méregtelenítő program nem helyettesíti az e tanfolyamon korábban azok számára leírt teendőket, akik épp leszoknak a drogokról. A programot csak e korábbi lépések lezárása után végezzük.

Ahogy a személy megszabadítja a testét a méreganyagoktól, javulásnak kell látszania a testi állapotában. Az eredmény egy megtisztult test.

Ám a Méregtelenítő program célja nem az, hogy kezeljük a testet. méregtelenítő drogfüggők

helmint mikroszkópos készítmények hatékony parazitakezelés gyermekek számára

A program azért lett kifejlesztve, hogy lehetővé tegye az egyén felszabadítását spirituálisan. A személy nem a teste vagy az elméje, hanem egy szellemi lény.

  • A függőség kezelhető betegség! - Dudits Józanság Programok
  • A legerősebb parazita gyógyszeres kezelés
  • A Narconon nemzetközi drogrehabilitációs program
  • A Méregtelenítő program
  • Mucoid plakk paraziták
  • A Narconon program Elismerés és méltánylás Amint az ezen a weboldalon is olvasható, a Narconon program átfogóan foglalkozik a függőség tényezőivel, és az egész embert veszi célba: a függőséget magát, a mögötte rejlő okokat, valamint a drogok nélküli élethez szükséges, teljes mértékben új stratégia szükségességét.
  • July 28, Összeállította: Olaszy Csaba A drogfüggők számára a józanság elérése sokszor egy lehetetlen küldetésként, elérhetetlen célként jelenik meg.

Ez egy a Scientologyban felfedezett alapvető igazság. A szellemi lény, aki az egyén, úgy is ismert, mint thetán.

do máj méregtelenítő munkáját kiegészítők férgeket eszleltek

Ez a szó a görög théta betűből származik, amely a gondolatot giardia y bordetella a lelket jelenti. A thetán nem valami, ami van neked, hanem ez te vagy.

Van egy elméd, és van egy tested, de te egy thetán vagy. A thetán az elmét használja, hogy az segítsen neki kommunikálni a környezetével, méregtelenítő drogfüggők uralmat gyakorolni felette.

Tapasztalat szerint az, aki méregtelenítő drogfüggők fogyasztott, nem képes szellemi lényként nagyobb szabadságot elérni — ami pedig a Scientology küldetése. E mérgező anyagok mentális képmásai, méregtelenítő drogfüggők ezek az anyagok a testben méregtelenítő drogfüggők, restimulálni tudnak téged, a thetánt.

Segítségre van szükséged?

Ha eltávoztak a testből, az állandó restimuláció megszűnhet. Tehát a Méregtelenítő program valójában egy spirituális tevékenység. Felszabadítja a személyt a drogok és más méreganyagok restimulatív hatásaitól.

Mi történik egy elvonókúrán? - Zacher Gábor

Ezt eltávolítva az útból, a személy már képes arra, hogy a lelki fejlődés felé haladjon. Napi öt óra mellett méregtelenítő drogfüggők személynek képesnek kell lennie arra, hogy három-négy hét alatt keresztülmenjen az egész programon. Egyeseknek több, másoknak kevesebb időre lesz ehhez szükségük. Tekintet nélkül a hosszára, a Méregtelenítő program módot ad arra, hogy létfontosságú lépést tegyünk a méreganyagmentes, drogmentes élet irányába.

Kapcsolódó cikkek

A Méregtelenítő program szakértő felügyelet mellett elérhető a Scientology-szervezetekben és -missziókban a világ minden táján. A Tiszta test, tiszta elme — A hatékony méregtelenítő program című könyv pontosan leírja, hogyan szolgáltatják ezt a programot, és minden lépését bemutatja. Az utolsó befejezetlen lépés:.