Sertes féregtelenites. Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.


Bárány, birka, juh

Pigfen granulátum: rövidesen elérhető a háztáji sertésállományok orsóféreg elleni kezelésére! A tartástechnológiától és az üzemviteli rendtől függően bármelyik korcsoportban előfordulhat, de a hagyományosan menedzselt, tömör padozattal rendelkező, esetleg almozást is alkalmazó telepeken elsősorban a választott malacok és a hízók között figyelhető meg.

sertes féregtelenites urticaria helmintiáziskét

A kifejlett féreg a bélsárral napi százezres nagyságrendben üríti a petéket, amelyek a környezetben igen ellenállók, hosszú ideig életképesek és fertőzők maradnak A kifejlett féreg a bélsárral napi sertes féregtelenites nagyságrendben üríti a petéket, amelyek a környezetben igen ellenállók, hosszú ideig életképesek és fertőzők maradnak. Az orsóférgesség ritkán okoz klinikai tüneteket, ennek ellenére védekeznünk kell ellene, mert gazdasági szempontból jelentős.

sertes féregtelenites férgek egy három éves gyermekben

A cél ebben az esetben is a fertőzési lánc megszakítása. Ehhez a malacokat napos korban ajánlatos féregteleníteni, majd a kezelést hét múlva megismételni. A kocákat héttel az ellés előtt célszerű féregteleníteni.

rost méregtelenítés kiegészítő urticaria helminták kezelése

Egyesek azt ajánlják, hogy a kocák féregtelenítése 10 nappal a fedeztetés előtt, majd 10 nappal a fialás előtt történjen, mert ily módon lehet az utódok fertőzési esélyét a minimálisra sertes féregtelenites. Erre is alkalmas a Sertes féregtelenites granulátum, hiszen biztonsággal alkalmazható vemhesség idején is.

sertes féregtelenites férgek férgek kezelése

Az egyéb féreghajtó készítményekhez képest a Pigfen előnye a mindössze négy napos élelmezés-egészségügyi várakozási idő, valamint az, hogy kis kiszerelésben is elérhető. Összehasonlításként a parenterálisan adott doramektin várakozási ideje húsra és egyéb ehető szövetekre 56 nap.

sertes féregtelenites mindenféle parazita gyógymód

A grammos kiszerelés testtömeg kg-nyi sertés egyszeri kezelésére elegendő, és felbontás után 3 hónapig felhasználható. Hamarosan elérhető az Alpha-Vet állatgyógyászati Kft-nél!

nyelves gyurusfereg

Felhasznált források:.