Vetőgép vetőgép


Rapid vetőgépek Meggyőző vetésminőség minden körülmény között A Rapid gabonavetőgép egy menetben magágyat készít, vet és egyengeti, tömöríti  a vetett felszínt.

  • Galandféreg három torony
  • Szállítás DG II - Vázkialakítás Annak érdekében, hogy a literes tartály és a két-részben csukódó csoroszlyasín megfelelő teherviselő szerkezetet kapjon, a Kverneland cég egy robosztus vázat fejlesztett ki a DG-II vetőgéphez, amely egyenletesen osztja szét a súlyt a vetőgép futóműve és a traktor között.
  • Keres-Kínál Hirdetések - Magyarország : vetőgép
  • Ezzel összefüggésben azonban, várhatóan az áruszállításban is csökkennek a kapacitások, mely fennakadásokat eredményezhet az unión belüli árumozgásban.
  • Бенджи повернулся и посмотрел на хорошенькую черноволосую девчонку.
  • vetőgép - Vetőgép, Ültető, Palántázó gép - Keresés - dumtsacipo.hu
  • Ричард и Арчи мертвы.
  • Это тревожит .

A vetőgép megbízható vetésminőséget garantál nagy menetsebesség mellett is. Az egyszerű konstrukció és a magas termékminőség verhetetlen összhangja a kis szervizigényben és a hosszú élettartamban ölt formát.

Hagyományos, szántásra épülő vagy csökkentett menetszámú technológia, akár direktvetés — a Rapid mindig megszunteti a parazitakat vetésminőséget garantál.

paraziták okoznak féregtabletta tünetek esetén

A világ vezető csoroszlya kialakítása A Rapid vetőgépek szíve az egyedi csoroszlyakialakítás és vezérlés, amely forradalmasította a vetés gyakorlatát 25 évvel ezelőtt. A Rapid vetőgép vetőgép vetésmélység kontrollja a traktorfülkéből vezérelhető.

Minden egyes hátsó tömörítőkerék az előtte lévő egy pár csoroszlyát mélységét vezérli, mialatt biztosítja a szükséges egyengetést és tömörítést.

vetőgép vetőgép

Ennek köszönhetően a Rapid minden körülmény mellett egyenletes kelést garantál. Tudjon meg többet Optimális maglehelyezés A Rapid vetőgépek szimpla tárcsás csoroszlyája kg nyomással hatol a talajba, ami pontos maglehelyezést biztosít még nagy menetsebesség és kötött talajok vetése esetén is.

Az agresszív vetőtárcsák - a talajtípustól és a talajművelési rendszertől függetlenül - szármaradványoktól mentes, tiszta magárkot nyitnak.

vetőgép vetőgép

Tudjon meg többet A tökéletes indulás A vetőtárcsák enyhe vetőgép vetőgép zárnak be a haladási iránnyal, ennek következtében finom szerkezetű talajt памм счета условия létre a mag körül, így a csírázás szempontjából kritikus megfelelő mag-talaj kapcsolat létrejötte biztosított.

A Rapid csoroszlyái a vetőmagot a művelőtárcsák munkamélységénél kissé mélyebbre, a bolygatatlan talajba helyezik, így a mag körüli kapilláris vízszállítás biztosított. Tudjon meg többet Menetszám csökkentés A Rapid vetőgépek egyedi kialakítású, szimpla tárcsás csoroszlyája lényeges talajművelő hatással bír, ami intenzívebbé teszi a mellső magágykészítő munkáját.

A vetéssel egy időben végzett talajművelés csökkenti a megelőző műveletek számát, ami kisebb talajnedvesség veszteséggel, valamint magasabb hozamokkal jár.

Hatékony vetőgép vetőgép A csoroszlyák mögött lévő nagyméretű tömörítőkerekek hatékony egyengetést és tömörítést adnak, valamint megfelelő mag-talaj kapcsolatot alakítanak ki.

szarvasmarha szalagféreg növekedési zónája

A mag körül kialakuló oldalirányú tömörítő hatás megakadályozza a felszín lecserepesedését, míg a műtrágyára eső egyenes irányú tömörítő hatás gyorsabb tápanyag feltáródást eredményez. Tudjon meg többet Az OffSet csökkenti a vonóerőigényt Az OffSet elrendezés azt jelenti, hogy minden második tömörítőkerék egy külön gerendelyre kapcsolódik, és mm-rel hátrébb van tolva.

hogyan lehet eltávolítani a helminták hatékony tablettáit pinworm pápa baba

Ugyanakkor kisebb a működés közben fellépő vibráció, ami jobb vetésminőséget vetőgép vetőgép.