Diszno fereghajto


A terméket is fel lehet használni, mint a támogatás a kontroll felnőtt Ostorféreg Trichuris suis.

diszno fereghajto

A termék összetétele speciálisan a sertések csak. Nem szabad használni más fajok, mint a súlyos mellékhatások, beleértve a halálos kimenetelű kutyáknál is előfordulhat. Tampont septum eltávolítása előtt minden alkalommal.

Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.

Használjon steril tűvel és fecskendővel. Kezelésekor állatcsoportok csak egy automatikus adagoló.

  • Gazdaszervezet védelme a paraziták ellen
  • sertés | Állatorvositanácsadádumtsacipo.hu
  • Pár napja vettem választási malacokat és az egyiknek eléggé ment a hasa,le is maradt a fejlődésben a többitől és nem nagyon eszik!
  • Féreghajtó »–› ÁrGép
  • Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.
  • Létrehozva:
  • Magyarországon forgalmazott termékek / Termékek / Ceva Hungary
  • Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt

Ii a különleges óvintézkedések A kezelését végző személyre a gyógyszert az állatoknak Ne dohányozzon, inni vagy enni a termék használata közben. Használat után mosson kezet.

Az ajánlott mértéke, nincs káros hatása a termékenységre vagy a vemhesség tenyészállatok észleltek.

Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk? - HáziPatika

Milliliterenként 10 mg ivermectin kezelésére elegendő 33 kg testtömegű sertés. Az alábbi adagolási táblázat: Testtömeg kg : Dózis Térfogat ml ; Dózisban Pack 8: 0,25; ml ml 0,5; ml ml 1,0; ml ml 1,5; ml ml 2,0; ml ml 3. Az injekció adható bármely szabványos automatikus vagy egyadagos vagy injekciós fecskendőt.

Cserélje ki egy friss, steril tűt, miután minden 10 és 12 állat. Injekció a nedves vagy piszkos állatok nem ajánlott.

Jelenlegi hely

Fecskendők kell tölteni az injekciós üveg egy száraz, steril csapolási tű, hogy került az üvegben dugó. Injekciós üveg dugóját nem szabad szóba több mint 20 alkalommal. Malacokban, különösen azok, súlya alatt 16kg, melyek kevesebb, mint 0,5 ml feltüntetik a termék, az adagolási pontosság is fontos.

diszno fereghajto hogyan kell kezelni a málna a paraziták

A használata egy fecskendő, amely képes pontosan szállít lépésekben 0,1 ml ajánlott. Kezelése során a sertések kevesebb, mint 16kg Kérjen állatorvosi tanácsot felhasználását illetően 1 ml eldobható fecskendő beosztással diszno fereghajto 0,1 ml. Ajánlott -tisztítási Program tenyészállatokat Abban az időben a kezdeményezésében parazita ellenőrzési program, fontos, hogy kezelje az összes tenyészállaton az állományban.

diszno fereghajto milyen férgek adnak puffadást

Miután a kezdeti kezelés használatát rendszeresen az alábbiak diszno fereghajto A kocák Kényeztesse nappal az ellés. Kényeztesse nappal az ellés. A kanok A kanok fontos forrása a fertőzöttség rüh. Kezelés legalább évente kétszer. Érkező és transzferek.

Sertés - ÁLLATGYÓGYSZEREK - Petstart

Kezelje az érkezés és izolálja a napig mielőtt összekeverjük a többi állomány. A fenti program egy útmutató a hatékony parazita ellenőrzés. Alternatív módon, ellenőrzés érhető el úgy, hogy a teljes állomány hat havonta. Megjegyzés 1 A hatékony ellenőrzés rüh, ügyelni kell arra, hogy megakadályozzák újrafertőzése expozíció a kezeletlen állatok vagy szennyezett létesítmények.

Disznóvágás Pál Pistunál

Megjegyzés 2 Mivel a tetű tojás nem érintette az ivermectin és eltarthat akár három hétig kelnek, hogy az ismételt lehet szükség. Nem ellenszer már azonosították; azonban tüneti kezelés előnyös lehet.

Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák, amelyek előfordulnak gerinctelen diszno fereghajto és izomsejtekben. Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához.

Vegyületek ezen diszno fereghajto is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA. A biztonsági határ vegyületek esetén ez az diszno fereghajto annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem rendelkeznek glutamát-függő klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand függő kloridion csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

Kiválasztás: időt és az útvonal A folyadékkromatográfiás módszer, fluoreszcens detektálással meghatározását teszi lehetővé az ivermectin maradékok szövetekben.

Magyarországon forgalmazott termékek

Nincs máj maradék 6. Utáni lejárati idő első közvetlen csomagolás felbontása: 6 hónap. Közvetlen napfénytől védve.

aszcariasis kórtörténet

Diszno fereghajto követő első adagot, a termék 6 hónapon belül. Dobja fel nem használt anyagot.

táplálkozás a paraziták tisztítása során